Kontakta Trosa Möbler

Såklart du ska!

Frågor och funderingar dyker lätt upp eller så vill du helt enkelt besöka oss och behöver en adress. Oavsett så är du varmt välkommen att höra av dig. Detta gör du lättast via mail, telefon eller så använder du enkelt kontaktformuläret här nedan så återkommer vi till dig. Inga frågor är är för små och inga funderingar undanbedes!

Samma sak gäller om du har frågor om priser eller vill ha en offert på ditt framtida inköp. Vi försöker alltid att prismatcha våra varor; vilket betyder att om du hittar varan billigare någonstans erbjuder vi samma pris om du kontaktar oss (med reservation för lokalt skapade kampanjpriser där vi inte har någon möjlighet att lämna prisgaranti, exempelvis när någon köper in större volymer för att sedan kunna sänka priset eller om en butik har egna avtalade priser med leverantören) 


Trosa Möbler och Heminredning AB

Nya Industrivägen 1
619 71 VAGNHÄRAD

Telefon: 0156-104 01
Mail: info@trosamobler.se

Namn:
Telefonnummer
Adress:
E-post:
Ditt meddelande:
 
Vem har jag pratat med?!


Vem är det egentligen som drar i trådarna och vem sitter bakom ratten i lastbilen...? Den frågan är inte helt lätt att svara på då vi alla gärna hjälps åt och rycker in där det behövs, precis som vi vill att det ska vara. Så bli inte förvånad när Per kommer och levererar dina möbler eller när Leo hjälper dig att välja soffa. Nedan finner du iallfall våra huvudsakliga uppgifter även om vi mer än gärna breder ut vingarna utanför boxen.

Per Stolth Anette Karlsson Björn Lund
Butikschef  VD / ägare Ägare
Jennie Lindh Carin Svensson Leo Svensson
Säljare (föräldraledig) Säljare Leverans