Inspiration vintagemöbler

Letar du efter inspiration på vintagemöbler och industriella möbler så säger vi varmt välkommen. Här finner fina miljöer att bli inspirerad av när du ska uppdatera ditt hem. Kopiera en favorit rakt av eller använd delar som inredningstips. Klicka dig vidare enkelt på bilden om du hittar något fint. Vintage möbler online från Trademark Living och andra utvalda märken finner du här och behöver du hjälp så kontakta oss så hjälper vi till med ideer och förslag.

Brinnande hjärta för vintage
Vårat hjärta klappar lite extra för detta med vintagemöbler och rustik design, dels får du en helt unik möbel och bara själva tanken på att ditt bord kanske har varit en dörr eller något annat spännande innan det blev just ett matbord i ditt hem ger känsla och karaktär. Plus att vår medvetenheten har ökat och för att skapa ett hållbart samhälle tror vi att trenden är här för att stanna.

Nytt+gammalt=sant
Vad som är ännu bättre är att du själv kan välja ut dina rustika favoriter och blanda upp dem med dina nya möbler och loppisfynd. Det går alldeles utmärkt att kombinera vintagemöbler med nya möbler tycker vi. Det skapar personlighet och värme. Funderar du på vad som passar ihop eller har andra tankar hjälper vi dig gärna vidare. Vi finns ett samtal bort, här nedan finner du även inspirerande tips, välkommen hem!

Smile träkista från TL Milo väska från TL
Moonlight lampa från TL Moonlight lampa från TL
Box handskar/Mio necessär från TL Obama sidobord från TL
Obama sidobord från TL Larry matta/Zinkh vagn från TL
Living stol/Russ soffbord från TL Original soffbord från TL
Metall satsbord från TL Moon puff från TL
Industri barstol grå från TL Vintage raw bord från TL
Trademark vintage soffbord från TL Butterfly fåtölj från TL
Gammel klappstol från TL Gammel klappstol från TL
Volkswagen bardisk röd från TL Trademark vintage bänk från TL
Metall satsbord från TL Twin bänk från TL
Drej pall från TL James pall från TL
Living stol från TL Living stol matt från TL
Industri stol från TL Industri stol shiny från TL
Industri stol från TL Living stol metall från TL
Industri stol röd från TL Industri stol röd från TL

Industriella möbler vintage för ditt personlig hem

Handla vintagemöbler hos oss, vi lovar att göra dig nöjd. Möbler med den rätta industriella känslan och patinan. Varje möbel har sin unika finish som en del av dess design och unika prägel. Välj återvunnen trä eller fin metall eller varför inte kombinera båda ihop. Blanda upp dina rustika möbler med nytt för att skapa just ditt personliga hem.

Jag vill se alla vintagemöbler nu »