Trosa möbler i förändring; spännande!

Tiderna förändras och så gör även vi på Trosa Möbler. Från och med mars 2023 är vi en renodlad e-handel (T.M Webbhandel AB) där du enkelt beställer dina möbler via vår hemsida och vi levererar dem hem till dig, inburet eller ej - du väljer. Vår webbhandel öppnade 2012 och har sedan dess seglat stabilt i alla stormar, vi tackar för förtroendet och hissar nu storseglet mot nya möjligheter, du följer väl med!? 

Inte som alla andra, det är precis det vi vill vara och har som målsättning att förbli. Kedjor och stora varuhus i all ära men vi anser att det blir mycket roligare när man får bestämma själv. Därför köper vi in det vi tror på och kan lätt lätt svänga båten när marknaden ändrar riktning. Tycker du att vi har missat något spännande på vägen eller saknar du något i vårt utbud? Men då måste du berätta det för oss, hör av dig! Jaha - det låter bra, men vad är nytt?

Förutom att du inte längre kan besöka oss fysiskt i butik så är det inga förändringar gjorda. Samma service, samma utbud, samma vilja att överträffa dina förväntingar, samma mailadress, samma.... ja du fattar nog så vi ska inte tjata. Och även om bolaget idagsläget utgår från Västerås, behåller vi namnet Trosa Möbler.


En stabil grund

Vi siktar högt och samarbetar med väl utvalda varumärken i hög kvalitet och med beständig design för en hållbar framtid för både oss och dig. Vår röda tråd är att blanda det unika och rustika med nyare design för att du ska få ett personligt hem som andas just dig. Behöver du hjälp med att "hitta dig själv" och din stil så står vi redo att hjälpa till, bara att du slår oss en pling eller swishar iväg ett mail så fångar vi upp det i andra änden.

Vid köp på nätet har du naturligtvis returrätt (gäller ej vissa beställningsvaror) vid order. På grund av aktuella diskussioner på nyheterna måste vi också förtydliga: Vi skulle aldrig våga drömma om att kasta din retur på grund av höga hanteringskostnader. Utan en retur till oss betyder att någon annan blir glad för en vara till nedsatt pris som får leva vidare. Vi ser fram mot att höra från dig och hoppas innerligt att du hittar något du tycker om


Varma hälsningar

gänget på Trosa Möbler