Kundtjänst

Komma i kontakt med Trosa Möbler?!

Alltid redo att svara på ditt samtal eller mail då vi vet att frågor och funderingar dyker lätt upp eller så vill du helt enkelt besöka oss och behöver en adress. Oavsett så är du varmt välkommen att höra av dig, vår kundtjänst och butik är öppen måndag till lördag. När vi har många kunder i butiken kan vi ha svårt att hinna svara i telefon, sänd då iväg ett mail eller formulär så återkommer vi till dig så fort vi kan. Inga frågor eller funderingar är för små eller för stora, vi väntar med spänning på att höra vad vi kan göra för dig. 

Samma sak gäller om du funderar över priser eller vill ha en offert på ditt framtida inköp. Vi försöker alltid att prismatcha våra varor; vilket betyder att om du hittar varan billigare någonstans erbjuder vi samma pris om du kontaktar oss (med reservation för lokalt skapade kampanjpriser där vi inte har någon möjlighet att lämna prisgaranti, exempelvis när någon köper in större volymer för att sedan kunna sänka priset eller om en butik har egna avtalade priser med leverantören) 

Psst... Du vet väl att vi även inreder hela hem med fokus på rustik, vintage och industriell känsla från bland annat Artwood. Vi kan leverera i hela Sverige men även utomlands (lägsta ordervärde 80.000:-) Kanske behöver du hjälp att inreda semesterhuset i fjällen eller lägenheten i stan?! Spännande isåfall tycker vi- kontakta Per eller Anette för mer info och prisförslag.

Trosa Möbler och Heminredning AB
Nya Industrivägen 1
619 71 VAGNHÄRAD

Telefon: 0156-104 01
Mail: info@trosamobler.se

Namn:
Telefonnummer
Adress:
E-post:
Ditt meddelande: