Kundtjänst

Komma i kontakt med Trosa Möbler?!

Vi vet att frågor och funderingar lätt dyker upp och då är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst. Snabba svar via mail eller formuläret nedan, vi återkommer till dig så fort vi kan. Inga frågor eller funderingar är för små eller för stora, vi väntar med spänning på att höra vad vi kan göra för just dig. 

Samma sak gäller om du funderar över priser eller vill ha en offert på ditt framtida inköp. Vi försöker alltid att prismatcha våra varor; vilket betyder att om du hittar varan billigare någonstans erbjuder vi samma pris om du kontaktar oss (med reservation för lokalt skapade kampanjpriser där vi inte har någon möjlighet att lämna samma pris, exempelvis när någon köper in större volymer för att sedan kunna sänka priset eller om en butik har egna avtalade priser med leverantören) 

Psst... Du vet väl att vi även inreder hela hem med fokus på rustik, vintage och industriell känsla från bland annat Artwood. Vi kan leverera i hela Sverige men även utomlands. Kanske behöver du hjälp att inreda semesterhuset i fjällen eller lägenheten i stan?! Spännande isåfall tycker vi- kontakta oss för mer info och prisförslag.

Trosa Möbler

Telefon: 010-585 69 90 Vardagar 10-14 
Mail: info@trosamobler.se

Namn:
Telefonnummer
Adress:
E-post:
Ditt meddelande: