Trosa möbler i Vagnhärad; hur gick det till?!

Svaret på den frågan har vi inte riktigt men däremot så vet vi att Trosa Möbler alltid har varit Trosa Möbler i Vagnhärad. Vi misstänker att tidigare inblandade tyckte att Trosa rimma bättre eller så fanns det någon helt annan logisk förklaring som vi inte har del i. Hur som helt namnet och läget kvarstår, vi tycker helt enkelt att man ändrar inte på något som fungerar.

Inte som alla andra, det är precis det vi vill vara och har som målsättning att förbli. Kedjor och stora drakar i all ära men vi anser att det blir mycket roligare när man får bestämma själv. Därför köper vi in det vi tror på och kan lätt lätt svänga båten när marknaden ändrar riktning. För visst flyger en liten fågel smidigare än en stor?!

Det här med personlig service känns ju som ett luddigt begrepp, all service blir ju personlig när man träffas eller talas vid... Men det vi menar är att vi mer än gärna hjälper dig att hitta soffan som matchar din tapet, sängen där du slipper räkna får om natten eller fåtöjen som får dig att snarka framför teven. Samtalet eller mailet du skickar till oss får självklart samma mottagande (det är bara att du skickar med en bild på tapeten så löser vi det där med soffan) 


Kom in och säg hej!

Vi förstår att du kanske inte bor i närheten men gör du det och har du vägarna förbi som kom in och hälsa vi lovar att vi hinner säga hej först. Dina frågor och funderingar svarar vi mer än gärna på och har du tur finns det både kaffe och kaka. Men för säkerhets skull kan du alltid handla här via vår hemsida dygnet runt. Vi lovar att göra ditt köp till en upplevelse vare sig du handlar här eller i vår butik.

Trosa Möbler ligger i Sörmlands hjärta eller strax intill “Världens ände” som man kallar Trosa idag; fint ska det tydligen vara! Hur som helst, i Vagnhärad huserar vi, ligger ca 5 mil söder om Stockholm och 3 mil norr om Nyköping.
Du har troligen GPS men annars följer du bara E4:an, sväng av mot Trosa/Studsvik/Vagnhärad (avfart 138) och efter ca 1 km hittar ni oss på höger sida (i Vagnhärad då, inte Trosa..)
 


Utställning eller inte?

Stora ytor har vi men som alltid finns det finns begränsningar och vi har tyvärr ingen möjlighet att visa upp alla möbler som visas på vår hemsida i vår butik. Vänligen tänk på att kontakta oss innan om det är någon speciell möbel du hittar på hemsidan som du vill titta närmare på, så kan vi bekräfta om den finns på plats eller ej, då slipper du åka i onödan även om vi mer än gärna vill träffa dig.

Som alltid har du returrätt (gäller ej vissa beställningsvaror) vid order på vår hemsida. Vi ser fram mot att höra från dig och hoppas innerligt att du hittar något du tycker om
Varma hälsningar från gänget på Trosa Möbler ❤︎