Möbelhuset på nätet- Inte som alla andra, det är vi det!

Hemtrevligt, ombonat och personligt- det är så vill vill att du ska känna när du besöker oss. Vi anser att den personliga servicen är det viktigaste som finns och vi anstränger oss alltid för att du som kund ska få en härlig köpupplevelse. Vi kommer gärna med tips och ideér som gäller ditt hem, hittar du inte vad du letar efter så fråga oss så letar vi fram alternativ, eller beställer hem din vara till dig. Vi har många års erfarenhet inom möbel och inredningsbranschen och vill att du som kund ska ha en härlig och nöjd känsla i kroppen efter ett besök, testa oss! Vi arbetar med kända varumärken som till exempel Englesson, Möbelform, Bröderna Andersson, Brafab, Artwood, Rowico, Elite sängar, Viking Beds, Tempur, By rydéns, Watt & Veke och Belid, men även utvalda möbler från mindre leverantörer för dig som vill ha det lilla extra. Vår butik är 1800moch postadressen är faktiskt Vagnhärad trots att vi heter Trosa Möbler så har det varit sen butiken öppnade och kvarstår ännu. Varmt välkommen till oss för ett inspirerande möbelköp, vi bjuder självklart på kaffe!

Trosa Möbler ligger i Sörmlands hjärta eller strax intill “Världens ände” som man fint kallar Trosa idag.
Butiken är belägen i Vagnhärad som ligger ca 5 mil söder om Stockholm och 3 mil norr om Nyköping.

Det är enkelt att hitta till oss! Tag E4:an, sväng av mot Trosa/Studsvik/Vagnhärad (avfart 138), efter ca 1 km hittar ni oss på höger sida.

 

Vi väntar på dig!

Vi vill önska dig varmt välkommen in till oss i vår butik. Oavsett om du bara vill bli inspirerad eller det är dags för lite nya möbler eller kanske en säng! Vi har möbler, belysning, sängar, mattor och inredningsartiklar från välkända leverantörer. Den personliga servicen ingår alltid. Så vad väntar du på- det är inte långt till Trosa! Men för säkerhets skull kan du alltid handla här via vår hemsida dygnet runt. Vi lovar att göra ditt köp till en upplevelse vare sig du handlar här eller i vår butik.

Utställning

Observera att vi har ingen möjlighet att visa upp alla möbler som visas på vår hemsida i vår fysiska utställning i butik så vänligen tänk på att kontakta oss innan om det är någon speciell möbel du hittar på hemsidan som du vill titta närmare på så att vi kan bekräfta om den finns på plats eller ej. Kom ihåg att du alltid har returrätt (gäller ej vissa varor) vid beställning på vår hemsida. Vi ser fram mot att höra från dig och hoppas innerligt att du hittar något du tycker om ❤︎