Leveranspersonal / lagerarbetare, är du vår nya stjärna?! 


Vår duktiga chaufför går nu vidare mot nya utmaningar och därför söker vi nu en ny kollega. Du är varmt välkommen in till oss och presentera dig!

Vi söker dig som gillar att träffa nya människor med glimten i ögat och som gillar att sälja och inte är rädd för att ta i där det behövs.  Vi är en liten arbetsgrupp och det är viktigt att du spelar bra i grupp, är självgående och hjälper till där det behövs. Vi värdesätter vår service till våra kunder mycket högt och du måste därför kunna "ta människor" och alltid har ett högt service och säljtänk.

Tjänsten innebär även att leverera möbler till våra kunder därför förekommer tunga lyft nästan dagligen och tjänsten kräver därför god fysik. B-körkort är ett krav. Dina arbetsuppgifter är främst att leverera möbler till våra kunder. Däremellan hjälpa till med övrigt förekomma arbetsuppgifter som förekommer i butik. Arbetstid är dagtid veckor och tjänsten går att kombinera med exempelvis studier. Meriterande om du har möjlighet att rycka in med kort varsel när behovet finns.

Arbetstid behovsanställning på timmar cirka 8-20 timmar per vecka. Vissa veckor mindre och vissa mer. Viktigt att du kan rycka in med kort varsel vid exempelvis sjukdom och leveranser. Goda möjligheter för fler timmar längre fram och under semestrar.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut så tveka inte att lämna in din ansökan och CV snarast. Start snarast eller efter överenskommelse.


Kom in och säg hej!

Vi väntar på dig - Välkommen in i butik med din ansökan och CV till Per Stolth, senast 210606. Du kan även maila in din ansökan på info@trosamobler.se märk med "lagerarbetare" men vi är nyfikna så vi ser helst att du kommer in i butik och presenterar dig.