Med anledning av COVID-19

På grund av pågående pandemi vill vi förmedla till alla våra kunder att vi jobbar efter de rekommendationer som finns från Folkhälsomyndigheten.
Vi gör det vi kan för att förhindra smittspridning och har uppdaterat vår rutiner vid städning och rengöring.

Här kan du läsa mer om de rekommendationer som är aktuella ▶︎▶︎

-Vi följer de rekommendationer som finns med noggrann städning, handhygien, undvika handhälsning och vi har handsprit tillgängligt i butik för dig och våra medarbetare.

-Vi har inga större folksamlingar då vi har en spridd kundström och en stor butik där du inte behöver hamna nära andra personer och vi hoppas att du känner dig lugn inför att besöka oss.

-Känner du dig orolig att komma in i butiken så går det alldeles utmärkt att ringa eller maila oss din order eller fråga så hjälper vi dig.

-Vill du besöka oss innan öppning (klockan 9-10) så maila oss så bokar vi in en tid för ditt besök.

-Som alltid kan du välja att handla via vår hemsida om du föredrar det. 

-Vi erbjuder nu gratis frakt på alla ordrar gjorda via vår hemsida vid köp över 2000:- (vid leverans till ombud eller tomgräns)

-Vi köp på vår hemsida kan du välja "hämta i butik" vi kan då ställa dina varor utanför butiken så att du bara kan hämta upp dem. Meddela oss detta via mail eller telefon så löser vi det

-Vid leverens kan du alltid välja att vi ställer dina möbler utanför och du kan alltid betala med Swish.

Vi gör det vi kan i dessa tider och hoppas att vi kan hjälpas åt. Vi tackar för ditt stöd och är du frisk är du varmt välkommen att besöka oss - vi vill inget hellre! Vi fortsätter att hålla oss uppdaterade och ändringar kan självklart komma att genomföras. 

Vi tackar ödmjukast för din lojalitet och det betyder enormt mycket att du tänker och stödjer din lokala handlare i dessa tider!

Varmt välkommen!