Tempur North Adjustable 90 cm i gruppen Möbler / Sängar / Ställbar säng hos Trosa Möbler och Heminredning AB (Tempur_North_Adjustable)
Tempur North Adjustable 90 cm
Tempur North Adjustable 90 cm
Tempur North Adjustable 90 cm
Tempur North Adjustable 90 cm

Tempur North Adjustable 90 cm

32495 kr
Leveranstid: 15-30 arbetsdagar
 • Beskrivning
 • För dig som ställer höga krav på din säng. North har ett elegant svävande, utsende. Sängbenen är placerade under sängen där du inte kan se dem (eller snubbla på dem) och beställer du en huvudgavel till din säng så vidrör den inte golvet. Allt detta ger en säng som ser ut att vara upphöjd i luften, vilket inger en lugnande lätthet, allt i nordisk stil. Denna ställbara säng är mycket stark, den fasta träramen och starka beslag av metall ser till att den kommer förbli stark och vacker genom åren. Sängen är lätt att justera med hjälp av en trådlös RF fjärrkontroll som arbetar oavsett vilket håll du riktar den. Denna välgjorda, vackert utformade möbel ger dig skönhet och välbefinnande, natt och dag. Helt klädd madrass och bäddmadrass med avtagbart och tvättbart överdrag (tvättas i 60 grader) Madrassen och botten har halkfria egenskaper- madrassen stannar i alla lägen. Sängsidoficka så att du alltid hittar fjärrkontrolllen. Massiv träram och starka benslag i metall. Stabil konstruktion med generös 10 års garanti på ramen, basen och bäddmadrassen, 5 års garanti på motorn.

  Tempur Original med en stödjande och fastare känsla med bäddmadrass Tempur Standard är en 7 cm standardmadrass med avlastande och behagligt tempurmaterial.

  Säng exklusive huvudgavel och ben, finns som tillval.
  Bredd:90 cm
  Längd:200 cm
 • Leverans och frakt
 • Leveranstid:
  Frakt:

omdömen

0 omdömen

Den här produkten har inga recensioner.

Se fler varor

Balder Flex 90 cm
Bredd: 200 cm, Höjd: cm, Djup: 90 cm
11990 kr
Birka flex plus 90 cm
Bredd: 200 cm, Höjd: cm, Djup: 90 cm
26490 kr
Birka Multiflex 90 cm
Bredd: 200 cm, Höjd: cm, Djup: 90 cm
36490 kr