Klinte bänk 90 vit/Bror grå fårpälsimitation i gruppen Möbler / Hallmöbler / Hallbänk hos Trosa Möbler och Heminredning AB (TORKEL-039701-039720)
Klinte bänk 90 vit/Bror grå fårpälsimitation
Torkelson

Klinte bänk 90 vit/Bror grå fårpälsimitation

2970 kr
Vi gillar praktiska möbler och med denna bänk får du både förvaring och en bekväm sittplats. Perfekt i hallen eller sovrummet, överdraget kan du enkelt byta ut när du har tröttnat. 
Leveranstid: 5-12 arbetsdagar
 • Beskrivning
 • Med Klinte bänk 90 vit får du en praktisk och nätt möbel i fin design. Bänken är tillverkad i björk/MDF och sedan lackat i vit. En lackad bänk är helt underhållsfri och eventuella märken fylls i med färg. Klinte bänk har smart förvaring under locket som du enkelt fäller upp och fyller med vad du vill, tre fack delar upp innehållet på ett smart sätt. Överdrag ingår, detta överdrag fäster du enkelt över locket med hjälp av kardborreband och du kan enkelt byta tyget när du tröttnat och vill förnya dig lite.

  Får vi tipsa så passar denna bänk utmärkt även i sovrummet vid fotändan av sängen, perfekt förvaring av sängkläder och en extra sittplats/förvaringsplats i sovrummet! För att du ska kunna fokusera på annat så levereras Klinte bänk monterat och är bara för dig att ställa på plats, du behöver fästa överdraget med hjälp av kardborreband.
  Överdrag: Grå fårpälsimitation
  Längd: 92 cm
  Bredd: 40 cm
  Höjd: 45 cm
 • Leverans och frakt
 • Leveranstid:
  Frakt:

omdömen

0 omdömen

Den här produkten har inga recensioner.

Se fler varor

Klinte bänk 50 ek/Bror grå fårpälsimitation
Bredd: 47 cm, Höjd: 46 cm, Djup: 42 cm
2250 kr
Klinte bänk 90 ek/Nojus grått ulltyg
Bredd: 92 cm, Höjd: 46 cm, Djup: 42 cm
3320 kr
Klinte bänk 160 vit/Bror grå fårpälsimitation
Bredd: 162 cm, Höjd: 46 cm, Djup: 42 cm
5330 kr