Kontakta oss

Adress:
Trosa Möbler och Heminredning AB
Nya Industrivägen 1
610 71 Vagnhärad

info@trosamobler.se

Telefon:
0156 104 01

Fax:
0156 263 81

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

 

vilka är vi?

Vilka är det då som drar i trådarna bakom kulisserna kanske ni undrar, eller bara vill få ett ansikte på vem ni har pratat med?! Det är vi som är Trosa Möbler, vi är ett glatt gäng som mer än gärna hjälper dig med dina frågor och funderingar. Tveka inte att kontakta oss idag, vi väntar med spänning på att få höra från just dig- Välkommen!

 BJÖRN LUND

En glad och och livlig man som gillar allra bäst när det händer saker hela tiden. Björn har jobbat inom branschen i många år och har bred kunskap inom möbler och inredning. Trivs allra bäst i butiken nära dig som kund och där han gärna kommer med tips och ideér. När han är ledig skitar han gärna ner sig i crosspåret på sin motorcykel- som sagt full fart hela tiden!

 ANETTE KARLSSON

Utbildad dekoratör som mer än gärna inreder och håller snyggt i butiken. Har du funderingar på hur du ska möblera och inreda ditt hem så kommer hon gärna med förslag och tips på hur du skapar just ditt drömhem. När hon inte är på plats i butiken ser hon till att hemsidan är uppdaterad och papper sorterade. Blir det någon tid över så är det träning som gäller.

PER STOLTH

En energifylld kille som håller ångan uppe hela dagen. Håller koll på lagret och ser till att du får din möbelleverans i tid, men får han välja så är han hellre i butiken där han gärna visar och föreslår vad som skulle passa till just ditt hem- ingenting är omöjligt om man frågar Per! Hamnar du i sjönöd på Trosas vatten, då kan det vara Per som kommer- frivillig i Trosa sjöräddningssällskap.

JENNIE LINDH

Ordningssam och glad tjej som gillar att ordna så att det blir fint i butiken. Ser till att allt blir gjort och att alla är nöjda. Hittar du inte henne i butiken är hon ute på lastbilen och levererar möbler till våra kunder! Har precis flyttat till egen lägenhet så möbel och inredningsbiten fortsätter även hemma, roligt tycker Jennie som tycker om att pyssla och hålla snyggt.

DAVID WATTIS

Händig allt i allo kille som inte gillar att sitta still! David träffar du när du har beställt hem möbler då han rattar runt vår lastbil och sköter leveranser. Men finns även på plats i butik där han hjälper dig som kund att hitta rätt bland våra möbler. Är det något som ska byggas eller fixas i butik fixar David detta med vana händer.