Visar 1–100 av 122 resultat

När det är dags för en ny soffa till hemmet så hittar ni er nästa sköna soffa här hos oss på Trosa Möbler. Många modeller finns i flera storlekar och vissa går att bygga ihop efter just dina önskemål. Alltid hög kvalité och många olika modeller.


Läs mer
Oavsett om valet faller på en rak 3-sits soffa, en klassisk howardsoffa, en divansoffa eller en byggbar stor soffa så hjälper vi dig att hitta rätt. Kanske en hörnsoffa med plats för många? Flera av soffmodellerna finns även i olika storlekar så att du kan möblera upp ett vardagsrum som passar just dig. En 3-sits soffa tillsammans med en 2-sits soffa skapar ett mysigt avkopplande soffhörn. Är utrymmet begränsat så passar kanske en 3-sits soffa tillsammans med en eller två fåtöljer bättre. Har du gott om plats och vill du ha en riktig myssoffa att krypa upp i så välj en byggbar soffa med dunsitsar. Denna skapar ett ombonat vardagsrum med plats för många! Komplettera gärna din soffa med en pall som du kan använda som extra sittplats eller flyttbar fotpall till din soffa. Många av våra pallar finns även med förvaring. Perfekt till extrapläden som kan tas fram till hösten!

Komfort

Även komforten skiljer sig mellan de olika modellerna, vill du han en mjuk mysig soffa med dunsits eller en lite fastare modell med skum i sitsarna som håller formen? De fastare soffmodellerna sitter du mer upprätt i medan soffor med dunsitsar i regel är djupare och du sitter mer avslappnat. Tänk på att om du väljer en soffa med dun i sitsen så kräver den lite regelbunden puffning för att hålla sig fin. I gengäld får du en riktig myssoffa som du kan krypa upp i. Fundera även på vad du vill ha för rygghöjd på din soffa. Vissa soffor är lägre i modellen och där kan du som är lång få problem med en skön sittställning, ett tips är att komplettera med ett nackstöd eller två till din soffa, vilket gör att du får stöd och kan sitta bekvämt. Dessa går även att flytta runt efter eget önskemål. Vissa soffor har hög rygg som skapar en behaglig soffa med stöd för hela kroppen.

Impregnering

Vi rekommenderar även att du impregnerar din soffa vid köp så håller din sig fin i många år. Spiller du någonting i soffan så är detta mycket lätt att bara torka av! Impregneringen lägger sig som ett skyddande lager på soffan och förhindrar att vätskan sugs in i tyget, utan det lägger sig som droppar ovanpå och gör det lätt för dig att torka av din nyinköpta soffa. Självklart luktar inte soffan något av denna behandling. Lukten försvinner direkt efter behandling. Vill du ha hjälp att impregnera din soffa så vänligen kontakta oss vid beställning för prisuppgift för just din soffa. Vi har soffor från många olika kända leverantörer och din soffa tillverkas efter just dina önskemål vad det gäller tyger och färg. Vi visar ett urval av våra tyger här på hemsidan. Men självklart visar vi hela utbudet i vår butik. Vänligen kontakta oss om du inte hittar vad du letar efter. Eller om du vill ha hjälp med att bygga ihop en soffa så hjälper vi dig såklart med detta.

REA
3 495 kr 2 971 kr

Soffor

Pluz Soffa

Fr. 14 590 kr

Soffor

Pluz Soffa

Fr. 14 990 kr

Soffor

Pluz Soffa

Fr. 16 490 kr

Hörnsoffor

Cinema Hörnsoffa

Fr. 21 990 kr

Soffor

City Soffa

Fr. 12 600 kr