Visar alla 72 resultat

Matgrupper – Matbord och Stolar

Beställ matchande matbord och stolar i samma möbelserie och få ett komplett matrum. Passar perfekt för dig som letar efter en komplett matgrupp som kan passa i ditt hem. Välj mellan både större och mindre grupper med köksbord och köksstolar. Allt anpassat efter just dina behov.


Mer om Matgrupp från Trosa Möbler
Beställ din nya köksstol online eller hämta i vår butik. I utbudet finns stolar i flera olika färger och design. Hos oss hittar du matgrupper med hög kvalité från kända varumärken och de flesta matgrupper går att komplettera med matchande möbler till ditt kök eller matrum. Här finner du perfekt matchande matplatsstolar med matbord. Våra matgrupper är alltid tillverkade av hög kvalitet. Vid flera av våra möbelprodukter kan du välja färg och material gällande stil på sittdyna samt även lackning och färg av trä. Vi älskar inredningen och vi vet att val av köksbord kan vara en svår nöt att knäcka. Mycket ska tas i beräkning, till exempel höjd på bord, färg på material. Vill man ha ett runt köksbord? Eller kanske ett fyrkantigt köksbord? Design av matbord finns i många former. Storlek är även något som bör tas med i åtanke eftersom vissa utrymmen kanske bäst lämpas för ett litet matbord medan andra passar för stort matbord. Sedan beror detta på hur många som ska samsas runt bordet. Vare sig storlek, färg och design så har vi snygga möbler online.

Om du inte finner det du söker här ber vi dig att ta en titt bland våra fina stolar eller underbara bord. Välkommen till din möbelhandlare i Trosa!

REA
22 000 kr 18 700 kr
REA
REA
REA
REA
REA
REA
REA
REA
REA
REA
REA
REA
REA
REA
REA
REA

A-GROSSISTEN

Eketorp Matgrupp

28 960 kr 26 064 kr
REA
17 490 kr 14 867 kr
REA
ILÄGG INGÅR
REA
ILÄGG INGÅR
REA
VÄLJ SITS
REA
VÄLJ SITS
REA
VÄLJ SITS
REA
VÄLJ SITS
REA
VÄLJ SITS
REA
VÄLJ SITS
REA
VÄLJ SITS
REA
ILÄGG INGÅR
17 550 kr 15 795 kr
REA
REA
NYHET
REA
NYHET
REA
NYHET
REA
13 290 kr 11 297 kr
REA
5 990 kr 5 092 kr
REA
Betygsatt 5.00 av 5
20 200 kr 17 170 kr