Visar 1–100 av 192 resultat

Belysning

Ett hem kräver sin belysning. I vår lampbutik finns ett stort utbud av känd inomhusbelysning från välkänd design som By Rydéns, Pholc, VITA, Belid, Oriva, PR Home, Globen Lighting. Beställ direkt online eller besök oss i Trosa.


Val av Lampa
Val av ljuskälla har en betydande roll vid inredning av rum och hos oss finner ni snygga lampor. Förutom att lampan ska passa din smak, så behöver den även uppfylla dina krav på funktion. En golvlampa kan både ge allmänbelysning av rum men även användas som läsbelysning.
Vid behov av arbetsbelysning är kontorslampor det självklara valet. Om du vill ge din hall ett lyft eller söker efter väggmonterad sänglampa rekommenderar vi en titt bland våra vägglampor. För den stilmedvetna kan vi stolt presentera ett rikt urval med taklampor av känd lampdesign. Om man inte vill ha en hängandes taklampa rekommenderas en plafond. Låt dina fönster spegla ljus och värme med våra fönsterlampor.
Med en bordslampa kan du snabbt och enkelt skapa en hemtrevlig stämning. Du kan skapa personliga bordslampor genom att kombinera lampskärmar med lampfot. Vi har ett vacker utbud av spända tygskärmar och lamparmatur. Tänk gärna på att ha flera olika belysningspunkter i ditt hem, gärna med dimmer så att du kan skapa ett mysigt hem med personlig känsla.

Hos oss kan du beställa lampor online eller besöka vår butik i Trosa. Vi har både smart och dekorativ belysningsdesign som passar din personliga heminredning.
Hittar du inte vad du letar efter? Vänligen kontakta oss via mail eller telefon så hjälper vi dig med dina frågor gällande belysningen i ditt hem.

A-GROSSISTEN

Dena Taklampa

7 500 kr

A-GROSSISTEN

Ada Taklampa

6 500 kr

A-GROSSISTEN

Thea Taklampa

3 600 kr