Inspiration soffbord

Behöver du hjälp och inspiration att komma vidare? Vi hjälper dig gärna med inspiration, tips och ideér! Vi guidar dig bland de alla olika val som finns i inredningsdjungeln. När det kommer till soffbord så finns det mycket att välja mellan. Utgå ifrån hur mycket plats du har framför soffan och se till att de blir luftigt runt om så att det inte känns trångt när man ska sätta sig eller kliva upp ur soffan. Välkommen till våra inspirationssidor!

Nya soffbord

Inspiration soffbord

Inspiration soffbord runt

Med ett runt soffbord skapar du ett luftigt intryck. Ett runt soffbord passar till alla soffor och gör så att du får mycket plats runt om. En bonus är inga vassa hörn som du kan slå i. Passar perfekt framför en soffa där utrymmet är begränsat.

Inspiration soffbord glas

Med ett soffbord i glas får du ett lättskött soffbord som inte kräver något underhåll. Det krävs dock att du putsar dig glasskiva med jämna mellanrum då både fingeravtryck och damm annars syns. Tänk också på att använda glasunderlägg då keramik och glas kan repa din glasskiva.

Inspiration soffbord trä

Ett soffbord i klassisk oljad ek passar framför de flesta soffor och skapar ett ombonat och mysigt hem. För att bryta av och skapa kontraster välj ett bord med ben och underrede i avvikande färg. Ett bord i oljad ek måste ibland oljas in för att hålla sig fint och för att du ska slippa fläckar. Detta gör du enkelt med en möbelolja,

Inspiration soffbord laminat

För dig som söker ett extra tåligt bord så är ett soffbord med laminatskiva perfekt. Detta soffbord är helt underhållsfritt och tål det mesta då skivan i laminat är extra tålig mot stötar och liknande. Vill du ha ett extra praktiskt bord så välj ett med njurform, en bredare och en smalare sida, detta bord enkelt kan vridas och vändas efter dina behov.

Inspiration soffbord lackade / betsade

Ett lackat eller betsat bord är helt underhållsfritt och finns i många storlekar och former. Välj gärna en modell med en hylla eller låda undertill för praktisk förvaring.

Inspiration soffbord satsbord

Ett satsbord framför soffan är en smart lösning för dig som har dåligt med plats eller enkelt vill kunna flytta runt ditt bord efter behov. Ett satsbord kommer oftast i ett set om två eller tre bord i olika höjder så att du kan skjuta in dem under varandra. På så sätt kan du enkelt reglera storleken på bordet men även använda att utav dem vid sidan av soffan som exempelvis ett lampbord.

Inspiration soffbord obehandlat trä

Föredrar du en mjuk och varm inredning så kolla gärna på ett soffbord i obehandlad trä. Med dessa soffbord skapar du en trivsam och inbjudande miljö för mysiga hemmakvällar. Blanda gärn upp träet med detaljer i metall för ett spännande intryck.

Inspirerad?

Oavsett vad du funderar på för soffbord så tänk på att välja ett soffbord som passar i storlek till din soffa och håll gärna ihop träslaget med övrig inredning för att hålla en röd tråd i rummet.

Mer inspiration?

Tveka inte att kontakta oss om du behöver bli mer inspirerad, eller om du har andra frågor eller funderingar!