Inspiration skrivbord

Behöver du hjälp och inspiration att komma vidare? Vi hjälper dig gärna med inspiration, tips och ideér! Vi guidar dig bland de alla olika val som finns i inredningsdjungeln. När det kommer till skrivbord så är det viktigt att du funderar på funktionen först, behöver du mycket förvaring eller kan du komplettera med en bokhylla på sidan. Behöver du ett litet smidigt skrivbord eller ett större med plats för att även kunna använda som skrivyta. Välkommen till våra inspirationssidor!

Nya skrivbord

Inspiration skrivbord

Inspiration skrivbord modern

Ett enkelt och stilrent skrivbord med rak design och smart förvaring. Ett skrivbord som håller i många år och passar in i det moderna hemmet. Ett skrivbord i oljad ek är lättskött men behöver ibland oljas in för att hålla sig fint. Den oljade eken i kombination med vitlack skapar fina kontraster för ett rum med skrivarglädje. Kombinera gärna ditt skrivbord med en matchande bokhylla för ett stilrent intryck och för att få plats med allt det du behöver.

Inspiration skrivbord design

Ett designat skrivbord med annorlunda mått och smarta förvaringslösningar. Skapa ett spännande kontor med skrivbord och bokhylla i fin form.

Inspiration skrivbord klassisk

En klassisk skrivbordsmiljö med skrivbord och bokhylla med klassiska snitt och fina detaljer. Handtag i form av ringar och fina räfflor som detalj på benen. Med dessa klassiska skrivrumsmöbler kan du skapa ett enhetligt rum för generationer.

Inspiration skrivbord smarta lösningar

Det är inte alltid man har plats för ett stort skrivbord men ändå behöver en skrivhörna i hemmet. Med en kombinerad byrå / skrivbord med infällbart skrivbord skapar du de rätta förutsättningarna för ett välplanerat hem.

Inspiration skrivbord bibliotek

Vill du skapa en känsla av ett klassiskt bibliotek i ditt hem så välj ett skrivbord med karaktär utan att tumma på funktion och form. Komplettera ditt skrivbord med en skrivstol i samma design för en enhetligt intryck.

Inspiration skrivbord annorlunda design

Vill du ha något som sticker ut och skapar spännande samtal så välj ett skrivbord med annorlunda design och form. Dessa skrivbord kräver sin plats och kan placeras var du vill i ditt hem. Se dem som en del av din inredningsmiljö.

Inspirerad?

Oavsett vad du funderar på för skrivbord så tänk på funktion och storlek i första hand. Många har inte så stor plats för ett skrivbord och då är det viktigt att du inte väljer ett för stort skrivbord för utrymmet det ska stå på. Välj ett bord i mindre storlek och försök att skapa en plats för förvaring undertill eller på ett annat ställe.

Mer inspiration?

Tveka inte att kontakta oss om du behöver bli mer inspirerad, eller om du har andra frågor eller funderingar!