Inspiration hallmöbler

Behöver du hjälp och inspiration att komma vidare? Vi hjälper dig gärna med inspiration, tips och ideér! Vi guidar dig bland de alla olika val som finns i inredningsdjungeln. När det kommer till hallmöbler så ska du först och främst tänka på funktion och plats. I hallen behöver vi oftast mycket förvaringsplats för kläder och skor. Utnyttja platsen du har maximalt och sätt krokar på väggen för enkel upphängning av kläder och en praktisk skohylla på golvet- varför inte en justerbar för extra mycket förvaringsplats?! När du har kommit fram till vad du behöver så börjar det spännande letande efter vad som passar i ditt hem. Välkommen till våra inspirationssidor!

NYA Hallmöbler

Inspiration hallmöber

Inspiration hallmöbler i ek

För att skapa en enhetlig och välkomnande hall så håll dig gärna till ett träslag eller färg. På så sätt håller hallmiljön ihop och du får ett trivsamt och genomtänkt rum. Med våra hallmöbler kan du skapa en praktiskt hall med smidig förvaring, här nedan finner du ett urval av alla de olika alternativen som finns i ek. Smarta förvaringslösningar och klassiska hyllor.

Inspiration hallmöbler vit

För att skapa en enhetlig och välkomnande hall så håll dig gärna till ett träslag eller färg. På så sätt håller hallmiljön ihop och du får ett trivsamt och genomtänkt rum. Med våra hallmöbler kan du skapa en praktiskt hall med smidig förvaring, här nedan finner du alla de olika alternativen som finns i Zitti och Enter vit. Smarta förvaringslösningar och klassiska hyllor.

Inspiration hallmöbler svart

För att skapa en enhetlig och välkomnande hall så håll dig gärna till ett träslag eller färg. På så sätt håller hallmiljön ihop och du får ett trivsamt och genomtänkt rum. Med våra hallmöbler kan du skapa en praktiskt hall med smidig förvaring, här nedan finner du alla de olika alternativen som finns i Zitti svart och även Enter. Smarta förvaringslösningar och klassiska hyllor.

Inspiration hallmöbler vit & ek

Med vår populära serie Klinte och Enter får du praktiska och rejäla hyllor tillsammans med smart klädhängare och oumbärliga byråer. Stilren design som passar i de allra flesta hem och med färdigmonterade byråer som bara är att ställa på plats. Enkelt och snyggt helt enkelt!

Inspiration hallmöbler byråer

Har du tillräckligt stor hall så rekommenderar vi att du försöker få plats med en byrå. En byrå är en praktisk och snygg förvaringslösning där du enkelt kan stoppa undan kläder och accessoarer så att de inte behöver ligga framme. En låda till varje familjemedlem kanske?! Enter byrå nedan har även två praktiska skohyllor undertill.

Inspiration hallbänkar

En hallbänk är en praktisk och snygg lösning för din hall. Den har flera anvädningsområden då den både kan användas som sittplats och har förvaringsutrymme under locket, smartare kan det inte bli! Vår serie hallbänkar, Klinte kan du även enkelt byta överdrag på och mellanmodellen finns även med hjul så att du enkelt kan flytta omkring den. Med Enter bänk så får du även en praktisk förvaringshylla för exempelvis skor undertill.

Inspiration hallmöbler pallar

Har du dåligt med plats i hallen men vill kunna ha någonstans att sitta för att knyta skorna. Kolla på en väggstol / väggpall som du enkelt skruvar fast i väggen och som sedan kan fällas ut när du behöver sitta. Det är alltid bra att planera in en sittmöbel i hallen och har du dåligt med plats är detta en supersmidig lösning.

Inspirerad?

Oavsett vad du funderar på för hallmöbler så tänk på funktionalitet och förvaringsmöjligheter för att skapa en inbjudande hall med personlig touch.

Mer inspiration?

Tveka inte att kontakta oss om du behöver bli mer inspirerad, eller om du har andra frågor eller funderingar!