Vi hjälper dig!

Behöver du lite hjälp att inreda ditt hem? Med vår inredningshjälp så kommer vi med förslag. Kanske förändra lite eller byta ut allt och skapa ett mer personligt hem som passar just dig- ett hem att trivas i varje dag! Kanske har du planer på att flytta eller precis köpt ett nytt hem, vi kan hjälpa dig med förslag på möbler och inredning som passar just dig, din personlighet och stil. Vi har lång erfarenhet inom möbler och inredning och är även utbildade inom yrket. Så tveka inte- kontakta oss idag så är du ett steg närmare just ditt drömhem!

Möte i butik

Vänligen kontakta oss via mail eller telefon så bokar vi in en tid för ett personligt möte. Mötet kostar ingenting och du får tips och förslag på vad som kan passa just dig.

  • Det du behöver är en ritning med mått på rummet som ska möbleras/inredas och även några bilder antingen utskrivna med dig eller mailade till oss.
  • Väl på plats så går vi igenom dina bilder och ritningar, sedan tar vi en rundtur i butiken där vi diskuterar vad just du tycker är snyggt och vad du vill ha för känsla i ditt hem.
  • Efter detta behöver inte du göra något mer, utan vi tar fram ett förslag på möbler, mattor, belysning och inredningsdetaljer och när vi har gjort detta så kontaktar vi dig igen med ett färdigt förslag som du kan välja hela eller delar ifrån. Detta tar vanligtvis 1-3 dagar.

Boka ett möte nu

 

Hembesök

Vill du hellre att vi kommer hem till dig och hjälper dig med ett inredningsförslag så går detta också bra (inom närområdet) Vi tar då ut en kostnad på 500:-/timmen. Vänligen kontakta oss via mail eller telefon så bokar vi in en tid.

  • Vi kommer hem till dig och tittar på rummet eller rummen som ska möbleras och lyssnar på dina önskemål och ideér
  • Efter detta behöver inte du göra något mer, utan vi tar fram ett förslag på möbler, mattor, belysning och inredningsdetaljer och när vi har gjort detta så kontaktar vi dig igen med ett färdigt förslag som du kan välja hela eller delar ifrån. Detta tar vanligtvis 1-3 dagar.

Boka ett hembesök nu

 

Via mail

Har du ingen möjlighet att träffa oss i butik eller bor du får långt ifrån oss? Inga problem, vi löser det också!

  • Maila oss en ritning på rummet/rummen som ska möbleras + några bilder.
  • Beskriv för oss via mail vad du vill ha för känsla i ditt rum och vad du tycker är snyggt och om du har några speciella önskemål.
  • Efter detta behöver inte du göra något mer, utan vi tar fram ett förslag på möbler, mattor och belysning och när vi har gjort detta så kontaktar vi dig igen med ett färdigt förslag som du kan välja hela eller delar ifrån. Detta tar vanligtvis 1-3 dagar.

I denna service så ingår inte förslag på inredningsdetaljer utan det är bara ett förslag på möbler, mattor och belysning som du får via mail med länkar till bilder och information på vår hemsida så att du kan göra en beställning på hela förslaget eller utvalda delar.

Kontakta oss här